További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek.

Ritkán varrott rongykorong 450x20x10 mm

Méret: 450x20x10;
ritka színes
Egységár (darab):
Bruttó: 5.185 Ft
Nettó: 4.083 Ft
Cikkszám:
RKRV450
Márka:
CORAX
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Polírozó korongok (ritkán varrott rongykorongok)

Leírás

Álltalános előkészítés,polírozás,fényező felhasználásra,gazdaságos vas és nemvas fémekhez. A rongykorong a legtöbb állványos és kézi gépen használható, különféle alakos és sík felületek polírozására alkalmas. A korongok teljes lapokból állnak, koncentrikus körvarrással készülnek, melyre csiszolópasztát vagy csiszolószemcsét faggyúval, illetve kaolinnal hordanak fel. Egész színes pamutlemezekből készült, minden fém és ötvözeteihez alkalmas, jó fémleválasztó hatású általános polírozó korong.
A rongykorong használata:
• Tisztítás: Az olaj, zsír, fékpor, homok letisztítása történhet mosófolyadékkal vagy a Clean and Polish spray-vel és mikroszálas törlőkendővel.
• Csiszolás (ha szükséges): Történhet fíbertárcsával, tépőzáras tárcsával, lamellás koronggal, kombinált vagy vlieskoronggal. A durva karcok eltűntetésére a P100 szemcsefinomságú az ajánlott, finom karcok eltűntetésére a P180 szemcsefinomságú, a polírozás előkészítésére a P320 – P400-ig szemcsefinomságú anyag ajánlott.
• Polírozás: Nemvas fémeknél sűrűn varrott rongykorong és a barna paszta, vasfémeknél szizálkorong és a szürke paszta használandó.
• Fényezés: Nemvas fémeknél ritkán varrott, finom rongykorong és a kék paszta, vasfémeknél ritkán varrott, színes rongykorong és a rózsa paszta használata ajánlott.
• Felületkonzerválás: A polírozó paszta maradványok eltűntetése Clean and Polish spray-vel és mikroszálas törlőkendővel.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: polírkorong, polírozó korong
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Használt gépek
Flex termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 396.48 Ft
Milwaukee termékek
Áramfejlesztők
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció